WELKOM BIJ PRIVATE ORGANIZING

Iedereen verdient meer rust en vrije tijd. Een Organizer maakt dit mogelijk. Ontzorgen is waar wij voor staan met een sterke nadruk op maatwerk. Elke klant is uniek, net als onze diensten. Wij leveren een volledige service in en rond uw huishouden, van kasten ordenen na een verhuizing, coördineren van een verbouwing, regelen van de jaarlijkse grote schoonmaak tot het zakelijk assisteren. Wij doen het allemaal. Maatwerk is waar wij voor staan.

BETROUWBAAR, PROFESSIONEEL EN REPRESENTATIEF

MICHELLE FINISIE

Oprichtster, Michelle Finisie, vervulde tijdens haar studietijd bijbanen in de particuliere huishouding en horeca. De gejaagdheid op drukke momenten in restaurants trof ze vaak ook bij haar huishoudens. Al snel merkte ze dat het ophalen van een recept bij de apotheek of ophalen van een taart bijdroeg aan het terugkeren van rust bij haar klant. Het idee om hier later mee aan de slag te gaan is dus ook jaren geleden ontstaan. Haar organisatievaardigheden werden 2011 tijdens haar afstuderen aan de HKU als Event Manager bekroond. Na jaren broeden is haar concept realiteit.

Michelle_Finisie_Private_Organizing

"UW TIJD IS BELANGRIJK VOOR ONS. GENIET, WIJ REGELEN DE REST."

EVENTS BY MICHELLE

Op verzoek organiseert Michelle ook evenementen. Een verhuizing, aanstaande bevalling, verjaardag of de vernieuwde tuin. Allen gebeurtenissen die voor de klant een aanleiding zijn voor een feestje. "Het was niet de bedoeling om nu al evenementen te organiseren. Uiteindelijk kon ik er niet meer onderuit komen. Het organiseren van evenementen zit in mijn bloed en ik voel mij vereerd dat mensen heel specifiek mij vragen. Wél op verzoek. Ik run ook dagelijks een bedrijf. Hierdoor moet ik soms aanvragen aan mij voorbij laten gaan. Maar hier wordt aan gewerkt..."

ONZE PARTNERS

Achter de schermen bij Private Organizing gebeurt er veel. Geen klantvraag is namelijk hetzelfde. Daarom werken wij met lokale bedrijven. Welke bakker kan ons helpen aan een glutenvrije taart? Wie kan de tuin zomerklaar maken? Is er in de omgeving een timmerman beschikbaar? Samen zorgen wij voor gemoedsrust en meer vrije tijd.

private-organizing-organizer-persoonlijk-assistent-aan-huis

Private Organizing

T: 06 30 63 4697

E: info@privateorganizing.nl

KVK: 64290565

Bank: ABN AMRO

IBAN: NL27 ABNA 0598 9580 02 

© Private Organizing 2019. Alle rechten voorbehouden.